A BLOG WITH A TAGLINE.

MOJ TOTALNO NEBOLEČ PRVIČ

| On
Sunday, April 23, 2017
Danes bom s teboj zopet delila svoj "first time", zame nekaj novega in zato posledično toliko bolj zanimivega. Take objave so mi najljubše, predvesm zato ker ne vem v kakšno smer bodo zaplavale.

Tokrat bo govora o depilaciji. Že vidim tvoj obraz: "Ana, ne mi rečt' da še nikoli prej nisi bila na depilaciji?! Pa kje ti živiš?!" Neeeee, nisem bila. Ker me je strah bolečine! Jaaaa, boječka sem. Sploh si ne predstavljam da bi si na nogo nalepila depilacijski trak, ker bi pomoje z njim hodila naokoli dokler nebi sam odpadel, s kakšnim epilatorjem pa bi sedela na tleh v kopalnici in jokala še preden bi se približala nogi, kaj šele da bi se dejansko spravila k delu. Zato sem vzela v zakup, da bo britvica moja najboljša prijateljica vsako jutro in s tem živela do dneva, ko so me punce s salona Alaria povabile k sebi na obisk.

Moja prva reakcija? "Eeeeem, koliko pa to kaj boliiiii?" Sanja mi je prijazno razložila, da za depilacijo uporabljajo sistem voskanja Lycon. Namen depiliranja je, da se dlačice odstrani s čim manj invazivnim posegom, kar pomeni do 70% manj bolečin. Hmmmm, ok, mogoče bi pa to celo lahko preživela, še vedno lahko pobegneš dol z mize, greš domov z enim lepim gladkim pravokotnikom na nogi in dobiš naziv totalnega dojenčka. In sem šla!😊

V roke me je dobila Maruša, certificirana specialistka za delo z Lycon sistemom. Naslednjih par minut je izgledalo približno takole.

M: "Ena izmed značilnosti Lycon-a je, da že pred nanosom voska na noge nanesemo olje, potem vosek ki je segret na nižjo temperaturo kot običajno in nato spet olje."
A: "Aha, o super, potem je poskrbljeno tudi za nego."

// medtem mi Maruša low key že maže vosek na nogo, brez da bi se jaz sploh zavedala da sva v bistvu že na točki brez povratka in da še nisem prekalkulirala najbližje poti pobega...

M: "Super je tudi to, da s tem voskom odstranimo samo dlako ne pa tudi povrhnjice kože.

// že čutim neko glajenje po nogi, čakam na "3,4,zdaj" ali pa na "A si pripravljena?"

A: "Kaj pa to diši? A to je vosek?"

// *hrrrrsk* trak je dol, kot da se ni zgodilo nič...

M: "Ja, vosek diši po čokoladi!"

// haha, ammmm, a to je bilo to, okej, preživela si, to boš pa zmogla, zakaj nisi tega našla že prej? Eh, zgubila sem stavo da če se moje dretje sliši do Fužin, častim kavo. V glavi že mečem vse britvice v smeti!😊

Punce, če ima še katera strah pred depilacijo zaradi bolečine - naroči se v Alariji. Garantiram ti da ti ne bo žal. Kombinacija voska Lycon in Marušinih zlatih rok (z najboljšo barvo nohtov😋) dela čudeže. To prihaja z ust največjega hipohondra in boječke na svetu.

Poleg depilacije pa se lahko razvajaš še z različnimi masažami, nego nohtov, nego obraza in celo infrardečo savno. Salonček je zelo lično urejen in domač, nasmeh in energija punc ki poskrbijo zate pa polepša celoten dan.
Hvala še enkrat Sanji in Maruši, da sta mi odkrili nov svet gladkih nogic in naredili moj "prvič" super udoben in prijeten!

Svojo izkušnjo deli spodaj v komentarjih, še posebej če se boš odločila obiskati Alarijo!

Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature