A BLOG WITH A TAGLINE.

POMLADNO (PRE)ČIŠČENJE

| On
Monday, March 27, 2017

Pomlad se je začela, mislim da lahko z enim pogledom skozi okno uradno odprem pomladno sezono. To pomeni da se bodo moje oči počasi spremenile v rdečo barvo, nos se mi bo zamašil zaradi čarobnega cvetnega prahu, s pisarne me bo vleklo ven na sonce, popadla me bo spomladanska utrujenost,... in zato da nekako upravičim svoje jamranje sem se letos odločila, da poleg tega da odrešim svoj avto vsega prahu ki se je nabral na armaturki čez zimo (in se ga sedaj tako super vidi na soncu),  poskrbim tudi za prečiščenje svojega telesa in mu s tem pomagam da me spravi čez pomlad.

Zadnji mesec sem se držala 20 dnevnega Tummy Tea Tox programa za razstrupljevanje telesa. V zelo ličnem pakiranju sem prejela naslednje izdelke:

Daily Kick Tea – čaj namenjen jutranji "brci v rit", spila sem ga v službi namesto jutranje kave. Vsebuje mešanico pravega zelenega čaja, komarčka, janeža, kumine in sladke mete.
Sleep Tight Tea – čaj za boljšo kvaliteto spanja ki očisti telo in pospeši proces hujšanja, s pomarančnimi olupki, hmeljem, meliso in limonino travo.
Happy Enzymes – encimi za prečiščevanje jeter in izboljšanje prebave, ki vsebujejo kivi, papajo, ingver in kalcij.
Cleanse Drink – antioksidanti z okusom jagode za prečiščevanje telesa ter izboljšanje počutja.
Slimbioitcs – pomagajo pri optimalnem prebavnem ravnovesju, zagotavljajo energijo, blažijo vnetja in povrnejo zdravo kožo.

Sliši se super, ane? Vse sem vključila v svojo dnevno rutino glede na navodila v priloženem vodiču, tako da sem prvih 10 dni zjutraj in zvečer spila čajček, naslednjih 10 dni pa sem vključila še ostale izdelke. Seveda sem se držala tudi svoje redne rutine telovadbe in zdravega prehranjevanja.

Rezultati? Definitivno sem opazila spremembo v prebavi in pri odvajanju vode, tudi napihnjenost trebuščka se je očitno zmanjšala. Skozi cel mesec sem se navadila pred spanjem spiti skodelico čaja, tako da sem se zjutraj zbudila veliko manj žejna kot običajno. Tukaj pripisujem en velik plus novi navadi, saj se dnevno trudim zaužiti zadosti tekočine. 

Mislim, da je poleg redne telovadbe in zdravega prehranjevanja kratka prečiščevalna seansa super zadeva za telo. Meni je bil to dodaten zagon in motivacija da se trudim še naprej skrbeti zase in živeti čim bolj zdravo. Vse skupaj lahko spet navežem na svoj super umazan avto; (a se že vidi kako me frustrira?) Ko si bom vzela par ur da ga zdrgnem do tal vem, da bom potem naprej skrbela da vsaj nekaj časa ostane čist 😉 In nekako tako razmišljam tudi o Tummy Tea Tox programu; zdaj ko sem skoraj na koncu in sem vložila ta čas v spomladanko (pre)čiščenje, bom naprej z veseljem pazila na to, da moje telo čim dlje ostane zdravo in čisto.

Z mojo kodo ALYSSAS20 prejmeš tudi 20% popusta na vse izdelke, tudi tiste, ki so že znižani!Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature