A BLOG WITH A TAGLINE.

ALYSSA'S TOP 5 : INSTAGRAM TEME IN KAKO JIH NAREDIŠ?

| On
Wednesday, December 07, 2016

Verjetno si na kakšnem Instagram profilu že opazila ponavljajočo temo in se vprašala kako jo ustvariti in tisto kar je meni osebno najtežji del, vzdrževati in biti konstantna?

Najlažje si lahko pomagaš s filtri ki so nekako že ustvarjeni, le prilagoditi jih moraš glede na svojo sliko. Na Pinterestu jih najdeš malo morje, če v iskalnik vpišeš "VSCO filters". Poleg predogleda slik imaš zraven napisano katere filtre in nastavitve moraš uporabiti v VSCO aplikaciji da dosežeš željeni efekt.

Najboljši rezultat boš seveda dobila če bo slika dobre kvalitete in posneta na dnevni ali vsaj zelo dobri umetni svetlobi. Če se boš odločila za temo v kateri prevladuje bela barva je zelo dobro da že med slikanjem uporabiš belo ozadje, oziroma prevladujoče bele barve.

Vzdrževanje konstante teme zahteva kar nekaj korakov več, ampak se po mojem mnenju splača. Sama veliko rajši gledam profile ki imajo nek svoj stil ali pa se držijo določene barvne tematike. Za predogled postavitve slik, oz. ideje kako bo vse skupaj izgledalo v Instagramu sama uporabljam Later. Tukaj si lahko nastavim kdaj bodo slike objavljene v tekočem tednu in preverim, če mi je predogled postavitve slik všeč.

Na koncu je seveda vse odvisno od tvojega okusa in ustvarjalnosti. Več kombinacij boš sprobala, bolj se boš približala tistemu kar ti bo na koncu najljubše. In ne skrbi, tudi jaz sem vmes zamenjala že vsaj 10 različnih stilov in še vedno ne vem, če je to tisto kar želim doseči.

Sedaj pa še mojih 5 najljubših stilov s koraki kako jih lahko dosežeš!Imaš tudi ti temo na svojem Instagram profilu? Svoje uporabniško ime lahko deliš v komentarjih, da si jo pogledam!


2 comments on "ALYSSA'S TOP 5 : INSTAGRAM TEME IN KAKO JIH NAREDIŠ?"
  1. Jaz neke splošne teme nimam, saj mi to za moj profil ne paše, mi je pa to pri drugih profilih veselje pogledat ;) Moja "tema"? Simple, a touch of me and not perfect =P
    Xoxo, A.

    ReplyDelete

  2. Admiring the hard work you put into your site and in depth information you offer. It's great to come across a blog every once in a while that isn't the same outdated rehashed information. Great read! I've saved your site and I'm adding your RSS feeds to my Google account. all of craigslist

    ReplyDelete

Custom Post Signature

Custom Post  Signature