A BLOG WITH A TAGLINE.

REVIEW | LUSH TEA TREE TONER WATER

| On
Wednesday, August 24, 2016Lushev Tea Tree Toner že cel mesec uporabljam vsako jutro in danes ti bom (končno) zaupala svoje mnenje. 

* Kaj Tea Tree Water sploh je?
Tea Tree Water je toner namenjen vsem, ki se spopadate z mastno, nečisto ali mozoljasto kožo. Deluje antibakterijsko in vsebuje čajevec ter vodo brinovih jagod. Kožo globinsko očisti in tonira. 

Sestavine:
Voda čajevca, Grenivkina voda, Voda brinovih jagod, Limonene, Parfum, Metilparaben 

Cena za 250g pakiranje je 11,45, za 100g pakiranje pa 7,15

* Moje mnenje?
Tonik uporabljam vsako jutro po umivanju obraza in pred nanašanjem ličil. Sama nimam težav z aknami, imam pa na T - predelu obraza mastno kožo (na čelu, nosu in bradi). Ob redni uporabi sem opazila zmanjšanje videza mastne kože za nekje 50% kar je bilo tudi moje pričakovanje ob nakupu tako da sem super zadovoljna. 
Za en nanos zadostuje en 'špric' izdelka, pazi le, da ga ne nanašaš preveč od blizu. Jaz roko čisto iztegnem in na ta način dobim ravno pravšnjo meglico produkta po celem obrazu. V kožo se vpije zelo hitro in ne pušča nikakršnih sledi. 

Edina rahlo negativna stvar je kar močan vonj po čajevcu. Če ti ta vonj ne odgovarja, potem izdelek ni zate. Pri sebi sem opazila da me nekatere dneve zmoti, večino časa pa ne. 

* Ocena?
Z uporabo bom definitivno nadaljevala in obdržala tonik kot redni korak v moji jutranji rutini. Všeč mi je občutek ki ga pusti na koži in me zjutraj nekako še dodatno zbudi. Vse njegove naravne sestavine pa so seveda največji plus. Ko porabim sedanjega, grem kupit novega! 

Si tudi ti sprobala Tea Tree Water, kako se ti zdi?Disclaimer: Zaradi težav s fotoaparatom (why, why, whyyy) sem kot vir slike uporabila objavo bloga A Certain Romance
6 comments on "REVIEW | LUSH TEA TREE TONER WATER"

Custom Post Signature

Custom Post  Signature