A BLOG WITH A TAGLINE.

SMOKEY MAUVE LOOK USING THE CARLI BYBEL PALETTE

| On
Friday, July 08, 2016

Že cel teden se veselo igram s paletko Carli Bybel, danes pa sem se ti odločila pokazati svoj najljubši look oziroma kombinacijo barv s te paletke. Najprej pa nekaj malega o paleti sami, da se boš lažje odločila ali je hit or miss.

Paleta je sestavljena iz desetih odtenkov za oči in štirih osvetljevalcev. Senčke so kombinacija matt in svetlečih, pigmentacija obojih pa je odlična. Pri nanašanju nisem imela nikakršnih problemov z "fall-outom" - ostanki senčk pod očmi, vse pa so se tudi izredno lepo zabrisale. Najbolj so me prepričali osvetljevalci, saj so res izredno lepi in pigmentirani, uporabiš pa jih lahko tudi kot senčilo za oči. Jaz sem najsvetlejši odtenek uporabila v notranjem kotičku očesa in pod obrvjo. Všeč mi je tudi čisto zgornji levi vanilijast odtenek - ker je matt je super uporaben za nanos čez celo veko pred nanosom ostalih senčil, saj na ta način še bolj pridejo do izraza.

Paletko lahko naročiš v spletni trgovini Fluffy Muffin za 31,90€. Glede na to da je v paleti 14 odtenkov v povprečju plačaš 2,20€ za en odtenek, kar je po mojem mnenju glede na kvaliteto zelo ugodno.

Danes sem ustvarila smokey-mauve videz, uporabila pa sem odtenke z zgornje vrste. Na veko sem nanesla najsvetlejšo roza senčko ki se malo sveti (druga v vrsti), nato pa sem postopoma dodajala temnejše odtenke vse do zunanjega roba veke (tretji, četrti in peti odtenek). V notranjem kotičku očesa in pod obrvjo sem uporabila prvi osvetljevalec v spodnji vrsti. Odtenki v Carli Bybel paleti spadajo med nevtralne odtenke in pašejo na vsak ten kože. Priročno pa je tudi to, da so vsi zbrani v eni sami paleti. Če jo imaš pri sebi med potovanjem ali dopustom na morju imaš pri roki vse kar potrebuješ. Pri meni že domuje v prvem predalu, kar pomeni da se je znašla med tistimi produkti po katerih največkrat posežem. 
9 comments on "SMOKEY MAUVE LOOK USING THE CARLI BYBEL PALETTE "
 1. Wooow, prečudovit make up! 💕 Tudi sama imam med najljubšimi produkti tole paletko od Carli Bybel, ki jo dejansko uporabljam največ odkar sem jo v dar prejela od Ninnieboo(skoraj sem znorela od sreče, ko sem videla kaj mi je poslala, ker sem si jo že en čas želela). Mimogrede, kako ti rata narediti tako super fotke oči ? Se sprašujem že od zadnjič :P

  ReplyDelete
 2. Ja, res je super, včasih mi je žal da nimam več oči, haha😂 Skoraj sem diplomirala s svojega novega fotoaparata, pa še vedno se ne poznava dobro :)

  ReplyDelete
 3. Kako lep makeup! Paleta ima pa tudi čudovite odtenke :)

  Drugače imaš pa lep blog z lepimi fotografijami. Všečno! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala! :) Paletka pa je res super, nevtralni odtenki vsi na enem mestu <3

   Delete
 4. Čudovita paletka, eden izmed izdelkov, ki ga kupiš že zato ker izgleda svetovno. :D

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete

Custom Post Signature

Custom Post Signature