A BLOG WITH A TAGLINE.

OOTD INSPIRED MAKEUP USING UMA COSMETICS && COASTAL SCENTS

| On
Thursday, July 14, 2016


Včeraj sem prejela paketek s spletne trgovine Ličila.si  v katerem je bilo ogromno novih Uma cosmetics senčil. Med odvijanjem izdelkov sem opazila da se nekateri odtenki ujemajo z majico katero sem imela oblečeno, zato sem dobila idejo da bi ustvarila makeup navdihnjen po njej.

Modri odtenek ki sem ga uporabila na veki je UMA Cosmetics The queen speech. Če želiš da senčilo zelo izstopa kot podlago nanesi črno barvo - naprimer NYX Jumbo Eye Pencil v črni barvi. Pomaga tudi če čopič pred nanosom rahlo zmočiš. V pregibu očesa sem kot najsvetlejšo roza barvo uporabila senčilo s Coastal Scents 88 Color Eye Shadow Palette, za dodajanje globine pa sem uporabila UMA Cosmetics odtenek Red mountain in The beauty at least.


Najbolj pomembna stvar pri ustvarjanju videza ki vsebuje več svetlih barv so čisti čopiči. Za vsak odtenek potrebuješ svoj čopič in jih med seboj ne mešaš. To je edini način da barve ostanejo pristne. Med zabrisovanjem barv med seboj vedno uporabi tisti čopič skaterim si nanesla predhodno barvo. Vem da se sliši kot veliko dela ampak naj te to ne odvrne od ustvarjanja.

Zadnje čase sem razmišljala da v blog objavah zelo težko razložim kako sem ustvarila kakšen look, zato bi mogoče poizkusila posneti kakšen krajši video. Če se ti ideja zdi ok mi prosim sporoči v komentarjih!
6 comments on "OOTD INSPIRED MAKEUP USING UMA COSMETICS && COASTAL SCENTS"
 1. Ooo waw ! Obvladaš! Meni so tvoja make up ustvarjanja imenitna, prečudovita in res wow! Well done

  ReplyDelete
 2. Ta make up je pa prav profi. Res good job! ♡
  J.

  ReplyDelete
 3. Jaz pa občudujem tvoje fotke :) Kako ti uspe, da so barve tako žive, realne in tako izostrene? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pred kratkim sem si kupila svoj prvi DSLR in posvetila zelo veliko časa temu, da ga naštudiram☺️ Pa še vedno ne znam vsega, haha. So kar zahtevne mašince☺️

   Delete

Custom Post Signature

Custom Post Signature