A BLOG WITH A TAGLINE.

WHAT WAS IN MY DASHBOX?

| On
Tuesday, June 14, 2016Danes ti bom predstavila mesečno škatlico DASHBOX, ki sem jo prejela na dogodku SummerMBeauty v Mariboru. V tujini že nekaj časa obstajajo različne škatlice ki delujejo po principu mesečnih naročnin, zato sem komaj čakala da se bo tudi pri nas lahko dobilo kaj podobnega. Enkrat mesečno ti poštar (jaz mu pravim kar Dedek Mraz) na dom dostavi škatlico ki vsebuje različne izdelke, ti pa jih lahko v miru stestiraš.

Kaj je DASHBOX?
Predstavljen je kot najbolj zabaven način preizkušanja in nakupovanja. Vsak mesec na dom dobiš 4-5 luksuznih kozmetičnih ali lifestyle izdelkov, včasih pa se v škatlici najde tudi kakšen full size izdelek. Če te je kakšen izdelek prepričal, lahko na njihovi spletni strani naročiš full size pakiranje in ga dodaš med svoje stalnice.

Koliko stane?
Za škatlico boš odštela 18 na mesec, lahko pa jo naročiš tudi za obdobja treh, šestih ali dvanajstih mesecev. Med prijavo na njihovi spletni strani izpolneš svoj profil - vpišeš podatke o svojem stilu, laseh, koži,... saj ti škatlico sestavijo na podlagi teh informacij.

Kaj se je skrivalo v mojem DASHBOX-u?
Najbolj me je navdušil Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter v odtenku Golden Lights, saj sem ga imela namen v kratkem naročiti. Je zelo pigmentiran in primeren za vsak dan, nekateri pa ga primerjajo celo z osvetljevalcem The Balm Mary-Lou Manizer.

Jessica Brilliance High Gloss in a Flash, Phenomen Oil Intensive Moisturizer in Hand & Body Moisturizing Emulsion izdelki za nohte in roke. Phenomen Oil je super za negovanje obnohtne kože, krema za roke pa me zvesto spremlja v torbici, saj po nanosu ne pušča lepljivega občutka na rokah.

Farmasi lakec in šminka v lepem rdečem odtenku in Philip Martin's šampon in blazam za lase - oba organska in brez parabenov, sulfatov ter propilen glikola.

Ideja mesečne škatlice se mi zdi res super, mislim, da se na koncu še vedno vzpostavi neko ravnovesje med meseci, ko so ti bili vsi izdelki v škatlici všeč in meseci kjer si bila malo manj zadovoljna. Sicer pa je vse odvisno od posameznika in njegovega okusa. Jaz že nestrpno pričakujem naslednjo škatlico!

Dashbox lahko najdeš na spletuFacebookuInstagramu in Twitterju!Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature