A BLOG WITH A TAGLINE.

SUMMERMBEAUTY - MY FIRST BLOGGER EVENT

| On
Wednesday, June 15, 2016

UVOD

Začnimo pri dnevu ko je bil moj blogec star nekje 3 dni. Med brskanjem po svojem Facebooku sem naletela na objavo v kateri je pisalo da skupina slovenskih blogerk organizira bloger dogodek. Moja prva misel je bila: "O, nisem vedela da se take stvari organizirajo tudi v Sloveniji?! Kako super bi bilo, če bi se lahko tudi jaz kdaj udeležila česa podobnega." Ko sem objavo prebrala do konca, mi je postalo jasno da bi lahko bila z malo sreče tam tudi jaz - zato sem "vrgla svojo srečko v boben", napisala predstavitveni email, in po pravici povedano na vse skupaj pozabila.


1. POGLAVJE - PRESENEČENJE

Dva dni pred dogodkom me je zbudilo piskanje telefona. Še na pol v spanju sem odprla email, v katerem je pisalo da sem vabljena na SummerMBeauty dogodek v Mariboru, saj so me preko moje prijave izbrali kot srečno nagrajenko. Mislila sem da sanjam, zato sem v trenutku zaspala nazaj - zjutraj pa je email postal resničnost! Izbrali so mene? Zakaj? Kako naj pridem v Maribor? KAJ NAJ OBLEČEM?! 

2. POGLAVJE - ZGUBLJENA

Prišel je dan dogodka. Ne bom zanikala, bilo me je kar malo strah, celo pot od Ljubljane do Maribora sem bila na trnih od pričakovanja, navdušenja, živčkov. Ko sem po par krogih okrog stavbe in iskanju vhoda končno zagledala gručo punc ki so mi izgledale kot 'one gredo pa sigurno na event' sem jim sledila v dvigalo. Že ob prvem stisku rok so bile vse zelo prijazne in komunikativne, tako da je moja nervoza padla s 1000% na 20% in sem končno lahko globoko vdihnila - no, če odštejemo dejstvo da je LUFT, kjer je dogodek potekal, lociran zelo visoko nad tlemi in je pogled v tla marsikateri izmed nas povzročal rahel zastoj srca. 

Avtor: Jani


3. POGLAVJE - AKCIJA

Ob prihodu so nas organizatorke dogodka Nina, Aleksandra, Sindi in Ajda vse toplo pozdravile. Prejela sem prisrčen "name tag"/verižico izdelovalke MAJUŠKA ter cel kup ostalih izdelkov znamk CATRICE, ORIFLAME in ESSENCE, tako da sem imela že takoj tako polne roke da sem komaj našla prostor za kozarec vina. Dogodek se je odvijal v intimnem, s kavči obkroženim delom Luft-a kjer so nas takoj ob prihodu pričakale darilne vrečke znamke DE LE ROI ter super prisrčen blokec in sticky notes-i znamke BABUSHKA

Avtor: Jani

Avtor: Jani
Med čakanjem začetka dogodka sem spoznala in se prijetno zaklepetala s Tino in Uršo, lastnicama blogov French Vanilla in La Beauté, ki sta mi s svojo prijaznostjo in humorjem zbili še tistih 20% preostale živčnosti na čisto okroglo ničlo! 

Avtor: Jani


Najprej je sledila zelo poučna predstavitev senčenja in osvetljevanja obraza - Contouring / Highlighting, ki nam ga je predstavila Sabrina prav tako blogerka in vizažistka. Čeprav mi je tehnika poznana, sem z veseljem opazovala kakšne produkte je Sabrina uporabila na svojem modelu. Njeno predavanje me je tako navdušilo, da sem tudi sama napisala objavo na tematiko senčenja obraza - prebereš jo lahko tukaj!
Nato je sledilo skupinsko slikanje na terasi LUFT-a, klepetanje in nešteto selfie-jev. 

Avtor: Jani


Avtor: Matjaž Malenšek4. POGLAVJE - PREHITER KONEC

Moj konec je žal prišel prehitro, saj sem bila omejena glede prevoza nazaj do Ljubljane. S težkim srcem sem zapustila dogajanje in vse punce, ki sem jih v tem kratkem času spoznala. Pred odhodom so mi Sindi, Aleksandra, Nina in Ajda namenile toliko lepih besed in pohval, da so vse skupaj še otežile. In kot da že to ni bilo dovolj, me je Sindi pred izhodom zasula s toliko darilnimi vrečkami, da jih nisem mogla spraviti v dvigalo! 

Avtor: Jani


5. POGLAVJE - ZAKLJUČEK?

Celotno vožnjo do Ljubljane so me obhajali različni občutki, od navdušenja do žalosti zaradi predčasnega odhoda. Ves ta čas sem se počutila sprejeto, domače in če bi lahko dala nasvet Ani v preteklosti, bi ji rekla da je bila vsa njena nervoza odveč. Vse lepe besede in pohvale organizatork so mi dale še večji zagon in vnemo, sponzorji in njihova darila pa priložnost, da bo moj blog, ki je zaenkrat še dojenček, vseboval kvalitetne objave in koristne informacije vsem, ki ga berejo! Kljub temu da žal nisem ostala do konca, sem si takoj ko sem prispela do doma vzela ogromno časa in prebrala, obiskala, raziskala vse sponzorje in izdelke ki so jih predstavili na dogodku. Hvala!


Avtor: Jani

Avtor: Ana Alyssa L. - podroben opis vsebine DASHBOX-a si lahko prebereš tukaj

Avtor: Ana Alyssa L.

In pa seveda hvala čudovitim organizatorkam Nina, Aleksandra, Sindi in Ajda, da ste mi omogočile udeležbo na dogodku. Imela sem se super, ve pa ste več kot popolno opravile svoje delo, bravo!

Avtor: Jani


13 comments on "SUMMERMBEAUTY - MY FIRST BLOGGER EVENT"
 1. Waaw, super si spisala tole objavo o dogodku & defintivno komaj čakam na naslednji SummerMBeauty. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala! :) Tudi jaz komaj čakam. Če se ne moti nas že oktobra nekaj podobnega čaka v Ljubljani? :)

   Delete
 2. Čudovita objava in v veselje mi je bilo, da sem te lahko spoznala in uživala v tvoji družbi :D Res imaš smisel in oko za estetiko za to "delo" in upam, da bom lahko v tvojih objavah uživala še dolgo. Čudovito znaš zapisati in opisati stvari, zato te tudi rada berem. Well done! <3 <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala Tina! :) Tudi meni je super da sem te spoznala, po tvojem blogcu se pa lahko samo zgledujem! :)

   Delete
 3. Lepo si zajela dogajanje. Škoda, da si morala prej oditi, čeprav se mi zdi, da se je nam enim na koncu že poznala utrujenost :D. Sem vesela, da sem našla tvoj blog preko tega dogodka. Upam, da ti bo bloganje še naprej v takšno veselje kot je nam ostalim in sem prepričana, da ti bodo vrečke iz dogodka pomagale pri pisanju objav ;).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Najlepša hvala! :) Haha, si prav predstavljam kako ste vse izmučene in brez glasilk tovorile vse tiste vrečke z eventa, ampak se je splačalo, ane? :)

   Delete
  2. Hehe, veš da. :D Vedno znova odkrijem kakšne nove znamke, kar sigurno ne bi, če ne bi pisala bloga :).

   Delete
 4. Super objava! Lepo da si se nam pridruzila :) veliko blogerksega uzitka se naprej ;
  P.s ceprav imam za sabo ze par blogerskih dogodkov sem pred njimi vedno nervozna :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala! :) Tudi mene veseli da sem končno zbrala pogum in začela z bloganjem! Posledično pa seveda spoznala vse vas! :)

   Delete
 5. Zakaj? Kako naj pridem v Maribor? KAJ NAJ OBLEČEM?!

  Umirala sem od smeha med branjem:D

  Res imaš žilico za pisanje, rojena si za to:) U go girl, imaš mojo 100% podporo <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala Sindi! Sploh ne veš koliko mi te besede pomenijo! :) <3

   Delete

Custom Post Signature

Custom Post Signature