A BLOG WITH A TAGLINE.

DO YOU LIKE SURPRISES? | SURPRISE ME SWEET

| On
Tuesday, June 21, 2016


Danes ti bom predstavila, no, predstavila se bo kar sama, novost na slovenskem tržišču ki se je razvila pod rokami čudovite Teje, SURPRISE ME SWEET škatlico presenečenja. Teja je odgovorila na nekaj vprašanj, ki ti bodo pomagala pri predstavi kaj Surprise me sweet sploh je.

A: Najprej se nam na kratko predstavi, tako da vemo kdo je "mastermind" za idejo Surprise me sweet.

T:  Sem Teja, prijatelji pravijo - tisto blond, nasmejano skravžlano dekle. Trenutno zaključujem magistrski študij Podjetništva. Sem športnica po duši, velika oboževalka čokolade in sladoleda. Moja strast je tek v naravi in hoja v hribe. Sem lastnica podjetja TEZAL in Škatlic presenečenja Surprise me sweet.

A: Kako si prišla na idejo in kako se je rodila tvoja škatlica?

T: Ideja za škatlice presenečenja je nastala ob obujanju spominov z babico. Ta mi je vsak petek, ko je prišla na vikend, prinesla vrečko presenečenja. Kot otrok sem jo komaj čakala. Vrečke presenečenja so kmalu umaknili iz prodaje. Zato sem se odločila, da oblikujem škatlico presenečenja, ki bo razveselila tako mlade kot stare in jim polepšala dan.

A: Koliko poguma potrebuješ da se spustiš v tak projekt? Si se na poti srečala s kakšnimi ovirami? Si večinoma delala sama ali za teboj stoji team?

T: Predvsem so za mladega podjetnika najtežji začetki. Nekaj denarja sem imela privarčevanega, da sem naredila prve korake. Mi je bilo pa veliko lažje, ker sem že prej imela ustanovljeno podjetje, da ni bilo potrebno iti čisto od začetka. Seveda sem rabila podporno ekipo, dizajnerko, oblikovalca spletne strani, fotografa. Z njimi bom tudi dolgoročno sodelovala, drugače pa je celoten koncept moj.

A: In končno...kaj škatlica presenečenja Surprise me sweet sploh je?

T: Škatlica presenečenja je odlična rešitev, ko vam zmanjka idej za darilo. Presenetite lahko sebe ali svojega prijatelja, družinskega člana, znanca. Glavna posebnost škatlice je presenečenje. Izbirate lahko med različnimi temami in barvami. Svojemu prijatelju lahko darilo z osebnim posvetilom pošljete kar na dom. Darilo je prilagojeno starosti posameznika in spolu. Najdete jo lahko na: 
A: Glede na to da se zadnje čase pri nas pojavlja veliko škatlic, ki delujejo po principu mesečnih naročnin, kako se tvoja škatlica razlikuje od njih?

T: Moja škatlica presenečenja se od ostalih razlikuje po tem, da jo lahko pošlješ s tremi kliki na prijateljev naslov, kar preko interneta, da ne gre za mesečno naročnino, temveč enkratni nakup, ter da vsebuje tudi izdelke priznanih slovenskih oblikovalcev, umetnikov. Izpostavila bi tudi Slovensko škatlo, ki jo sestavljajo slovenski tradicionalni izdelki (Lectovo srce, panjske končnice, Slovenski med in Piranska sol).

A: Sedaj pa še moja radovednost, kateri so tisti trije makeup izdelki brez katerih si ne predstavljaš dneva?

T:  Maskara Catrice cosmetics, Roza šminka Catrice cosmetics in Senčilo za oči Denim Greys.

A: Si vzameš kaj časa tudi za slovenske beauty bloge?

T: Včasih, ko vidim kakšno objavo na FBju, si preberem blog. Spremljam kar nekaj deklet, ki imajo svoje bloge. Največkrat preberem blog Ninniebo, njene objave so mi zelo zanimive.

Po vseh teh informacijah sem seveda tudi sama želela pokukati v eno izmed škatlic presenečenja. Izbrala sem Beauty škatlico ker je po opisu namenjena dekletom, ki imajo rada modne dodatke in nove trende. Že na prvi pogled je bilo vse tako lepo zavito da mi je bilo kar škoda odpreti pokrov. 
Na vrhu me je pričakalo prisrčno sporočilce. Take malenkosti so mi osebno zelo všeč, saj vse skupaj deluje domače in toplo. V škatlici sem prejela:
- zlato denarnico znamke DIANA&CO, ki je ravno pravšnje velikosti za tiste "ta hitre" obiske trgovine. Ima veliko prostora za kartice in žepek za kovance. S priloženim paščkom jo z lahkoto lahko nosiš obešeno na zapestje
- lakec za nohte znamke CATRICE v odtenku 109 Que Linda!
- pleten prstan z majhnih plastičnih kroglic v svetlo modri barvi
- "infinity" rutko v poletnih modro/zeleno/oranžnih odtenkih in
- čokolado Toblerone, ki je seveda ni več med nami
Za Beauty škatlico boš odštela 36€, ostale pa se gibljejo nekje v tem cenovnem rangu. Škatlica presenečenja se mi zdi super v primeru, da ti zmanjka idej za darilo. Na njihovi spletni strani lahko izbiraš med devetimi različnimi izvedbami tako da vsak lahko najde nekaj zase. Seveda pa lahko škatlico naročiš tudi kar sama sebi. Kdo pa pravi, da se ne smeš malo razvajati?
7 comments on "DO YOU LIKE SURPRISES? | SURPRISE ME SWEET"
 1. I saw chocolate and was hooked ahah

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, I ate the chocolate before I even started typing! :O

   Delete
 2. Super zadeva! Nisem še slišala za to škatlico:) ko sem prebrala za čokoladico, sem pa kar začela razmišljat, ali so jo res odstranili iz prodaje, potem sem pa ugotovila bistvo :D haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Škatlica je čisto sveža ideja :) Haha, čokolade pa pri meni ne zdržijo dolgo :)

   Delete
 3. Ooo full dobra ideja. In omg kok lepa denarnica!

  ReplyDelete
 4. At some point in life, everyone deserves to have a surprise birthday party. It is an amazing feeling to walk into an apartment, bar, club, or lounge and find yourself completely overwhelmed and surprised as your friends, family, and work colleagues shout, "Happy birthday!" and surprise you. As the guest of honor, you really do not have too much more than show up.TeddyBär

  ReplyDelete

Custom Post Signature

Custom Post Signature